Nikko Roadshow Benelux

Sinds Mei 1998 heeft Nikko een roadshow.
Deze roadshow komt op allerlei evenementen en biedt plezier aan jong en oud. Zo kunnen de kinderen gratis proef rijden met diverse modellen. Je komt dan aan een rijtijd van ongeveer 5 minuten.

We hebben deze roadshow 2 seizoenen gedeeld met Radio 538 en Epson printers.
Dit jaar gaan we op eigen kracht verder. Zo zullen we 10 keer in Centerparcs staan . Een uitgebreide agenda volgt.


Ook zijn we regelmatig op de echte race circuits te vinden, zoals b.v. Zandvoort. Hier ziet u RTL 4 commentator Olaf Mol met een Nikko Renault Megane.
Olaf had z´n eigen Megane in de prak gereden tijdens de Meganetrophy. Dus kon hij er wel "eentje" van ons lenen.
Deze foto´s werden op het rechte stuk van Zandvoort gemaakt, waar op dat moment met Porsches getest werd. Toch eng hoor, als er auto´s met zo´n 230 km/u langs je razen.
Olaf was er aan vertrouwd geraakt vertelde hij me.Ook stonden we in 1998 op de Olympia dag te Rucphen. Dit jaar staan we daar weer , op 27 Mei, te weten.
Daar konden kinderen gratis op bezoek gaan bij verenigingen en deelnemen aan verscheidene demo´s Zo stonden wij bij M.A.C. de Baanbrekers. Daar kwamen zo´n 500 kinderen per dag voorbij, om deel te nemen aan de Nikko Roadshow.
Er waren een aantal type Nikko auto´s waar mee gereden kon worden.
Je kom met de Evolution rijden, de Zeros, Coolclimber en met een van de Wildbulls.
Jong en oud hadden het er erg naar hun zin.
We deden om het halfuur een wedstrijdje, waarmee de deelnemers Nikko auto´s konden winnen die gesponsord warendoor Radio 538. Hier ziet u een lieftallige assistente van mij in actie.
 


Archive Pictures by Fabien Mannien