Ready to Run Dagen 2007

Mac de Baanbrekers in Rucpen, bieden alle Nitro-RTR 1:10/1:8 onroad rijders uit Nederland en BelgiŽ de mogelijkheid om eens op een professioneel circuit van wereld klasse te komen rijden. En je kunt officiŽle wedstrijdbekers winnen.

De wedstrijddag is op 9 September 2007. Iedereen word in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van twee speciale trainingsdagen, die zijn toebedeeld op 8 Juli en 26 Augustus. Je auto moet voldoen aan de RTR-klasse en zijn uitgerust met een trekstarter of rotor start-systeem. Bijvoorbeeld HPI, GS-vision, Kyosho, Tamiya en andere merken komen hiervoor in aanmerking, de autoís moeten wel van originele motoren en uitlaat-systeem voorzien zijn. Indien autoís te veel van het origineel afwijken, dan worden deze in een speciale klasse geplaatst, zodanig dat gelijkwaardige autoís en rijders tegen elkaar kunnen strijden.

Je mag alleen op de baan rijden met een body en je moet de aanwijzingen die worden gesteld door de wedstrijdleiding opvolgen, deze regels hebben betrekking op de baan, zenders, gedrag enz., dit om de dagen zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Wat doen wij als Mac de Baanbrekers voor U, wij stellen ons circuit voor U open, U kunt gebruik maken van onze kantine, van stroom, water en perslucht. Gelieve alles na het rijden weer schoon achter te laten, afval in desbetreffende tonnen te gooien en er een fijne dag van te maken.

Mac de Baanbrekers is gelegen aan: Baanvelden 11, 4715 RH Rucphen (N-B) gelegen aan sportcentrum De Vijfsprong achter het Skidome.
Kosten zijn 7 euro per dag om te mogen rijden, rijtijden zijn van 10:00 tot 18:00 uur op Zondag. De wedstrijddag zal dan ook ongeveer van 10:00 tot 18:00 duren.

Inschrijven kan gewoon via de site en aan te bevelen is wel om voor reservedelen te zorgen zoals minimaal 1 nieuwe gloeiplug.

Wij verwelkomen U graag op bovengenoemde RTR-dagen.

 


Archive Pictures by Fabien Mannien